Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Manon. Moeder van mijn prachtige zoon, Tyler. Tyler is mijn grootste inspiratiebron voor alles wat ik doe en voor wie ik nu ben. Hij is mijn voorbeeld in hoe lekker nuchter denken kan zijn, hoeveel liefde kan betekenen en hoe ik een beter mens wil zijn. Elke dag meer vreugde en genieten. Ik fotografeer nu al zo'n drie jaar mijlpalen. Dit is mijn passie en ik wil je graag uitleggen waarom.

xoxo Manon

Even voorstellen,

even terug in de tijd

Ik weet als geen ander hoe het is om terug te willen kijken in de tijd. En hoe het gemis voelt als dit niet kan! Dat mijn kleine man geboren werd was ik nog niet zo bezig met fotograferen zoals ik dat nu doe. Ik baal daarom ook enorm dat ik mijn kleine man niet vanaf dag 1 heb vast gelegd in alle details. Ik weet nog wel het grove van alle foto's die heb gemaakt met mijn telefoon. Maar had hij donshaartjes? Had hij toen al de zelfde kruin als zijn vader? Waren zijn wimpers toen al zo perfect? Ik weet het echt niet meer. 

mijn gemis

lees meer »

weetjes

adembenemend mooi

Ik kan niet terug in de tijd. Maar als ik die tijd echt goed en professioneel had vastgelegd had ik die foto's als pronkstuk aan mijn muur gehangen. Die foto's die vanuit de juiste hoek met het juiste licht zijn gefotografeerd zijn net persoonlijke kunststukken. Als het dan om jou kindje draait. Dan is het adembenemend mooi. Dan kan er geen ander schilderij tegen op. Want jij heb dit kleine wondertje gemaakt. Zo perfect, zo klein. Daar is het begonnen. Hoe leuk is het als je die bijzondere mijlpalen nooit meer hoeft te vergeten.

aan mijn muur

lees meer »

weetjes

met trots terug kijken

De donshaartjes, de babyspekkies, de perfect gekrulde wimpertjes, de meest schattige lipjes, de sterke handjes, de kuiltjes in de wangetjes tijdens die te lieve schaterlach, de emoties, het ongegeneerde gekwijl, de meest mooie en uniek eigenschappen van jullie kleintje. Dat is de tijd die ik het meeste mis. Ik kan niet terug in de tijd. Daarom wil ik jullie dit gemis besparen. Zodat jullie er niet achteraf spijt van zullen hebben. Ik zal er voor zorgen dat jullie met trots terug kunnen kijken naar die mooie en o zo belangrijke mijlpalen. 

geen gemis

leer tyler kennen »

weetjes

meet tyler

de liefde van mijn leven

Tyler is mijn grootste inspiratiebron voor alles wat ik doe en voor wie ik nu ben. Hij is mijn voorbeeld in hoe lekker nuchter denken kan zijn, hoeveel liefde kan betekenen en hoe ik een beter mens wil zijn. Vanaf zijn geboorte is hij een echt mama's kindje. Mama voor, mama na. En ik moet je heel eerlijk zeggen, ik vind dit een grote eer. Zo vreselijk trots op mijn kleine jongen! Mijn boy, Tyler Booy.

mijn jongen