Less is more. Vanuit dat concept werk ik het liefst. Dit omdat ik vind dat jullie kindje het middelpunt moet zijn in de foto. Ik hou dus vooral van wit en aardetinten. Dit zorgt het minst voor afleiding in een foto waardoor je meer getrokken wordt naar het moment en de emoties die gevangen zijn in een foto. Verder werk ik bij al mijn shoots redelijk hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat de kleintjes zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Het is dus ook meer hun volgen dan dat ik ze extreem poseer. 

werkwijze

Less is more

Go with their flow. Op deze manier zie je ook de unieke eigenschappen naar boven komen en zal elke foto zijn zoals hij of zij ook werkelijk is. Buiten dat werk ik uitsluitend met daglicht. Ik nodig jullie dus ook graag uit bij mij thuis in Ijmuiden. Hier zijn we gegarandeerd van het juiste licht en dus ook de juiste kwaliteit van de foto's. Mocht je door omstandigheden niet naar Ijmuiden kunnen komen, geen probleem, geef even een belletje dan komen we er samen wel uit!

De aller kleinste fotografeer ik het liefst net na de eerste week van geboorte. Ik raad jullie wel aan deze shoot tijdig tijdens de zwangerschap te boeken. Mijn agenda kan heel snel vol zitten. En omdat ik persoonlijk contact belangrijk vind neem ik ook altijd ruim de tijd voor shoots. Deze shoot kan wel 3 tot 4 uur duren. De definitieve datum zetten we vast op het moment dat je bevallen bent.  Tijdens jullie bezoek bij mij zal ik er voor zorgen dat het lekker aangenaam warm zal zijn voor de aller kleinste. Schrik niet, ongeveer 25 graden. Veiligheid boven alles! Ja klinkt heel streng! Maar dat moet ook, het gaat tenslotte om jullie dierbaarste bezit. Verder maak ik gebruik van een beanbag die speciaal ontworpen is om newborns op de te fotografen en werk ik met fijne stofjes als wraps en backdrops.

Newborn

Vanaf dag 7 tot een paar weken oud

Newborn

Vanaf dag 7 tot een paar weken oud

Vanaf dat de kleine redelijk kan zitten, wordt het echt weer leuk om lekker los te gaan met wat foto's. Het ontdekken van de voetjes en handjes, het heerlijke ongegeneerde gekwijl en de lieve schaterlachjes. Hier laat ik de baby beslissen wat we gaan doen. Ik neem ander half uur de tijd om de kleine te leren kennen. De setting is altijd wit, less is more. Geen onnodige haarbandjes of gekke pakjes. Een rompertje of luierbroekje is voldoende! Ze zijn namelijk prachtig zoals ze zijn. Vaak ook leuk om hun lievelingsknuffel op de foto te zetten voordat deze ooit kwijt raakt ;)

Baby

TUSSEN DE 6 EN DE 9 MAANDEN

Dit wordt ons feestje! Rond de 10 / 11 maanden plannen we deze shoot in. Ik heb geleerd uit ervaring dat alle toeters en bellen vreselijk afleiden en heb daarom dus ook hier gekozen voor less is more. Witte helium ballonnen, een witte taart en een heerlijke badder sessie achteraf maakt deze shoot een drie in een shoot. We beginnen altijd met wat 'schone foto's'. Hierbij hooguit wat ballonnen, maar verder lijkt het veel op een babysessie in het kort. Daarna is het tijd om lekker in de taart te kneden en misschien zelfs wel wat oppeuzelen of zelfs gooien! Alles mag. Om lekker fris en voldaan de deur uit te gaan doen we nog een badder sessie. Dit vinden de kleintjes vaak het leukste van de dag. Dus waarom ook niet toch?! Ik trek ongeveer 2 uur uit voor deze shoot zodat we tussendoor ook tijd overhouden voor wat knuffels en schoonmaak momentjes ;)

Cake
smash

TUSSEN DE 10 EN DE 11 MAANDEN

reserveren  ยป

Gaan wij samen dit avontuur aan?

Ik hoop dat ik jullie inmiddels heb kunnen overtuigen van de kracht van de eerste paar mijlpalen en dat ik jullie misschien wel al heb kunnen overtuigen om alle mijlpaal sessies te reserveren. Het lijkt me erg leuk om jullie en jullie kleine beter te leren kennen!

boek nu!

Bedankt!

IK KIJK ER NAAR UIT OM JULLIE EN JULLIE KLEINE BETER TE LEREN KENNEN!

scroll hier onder nog lekker door mijn portfolio >>